Accident grav pe calea ferata, la intrarea in Botosani: Un mort si un ranit grav! - GALERIE FOTO

Tragedie pe calea ferata! Un barbat a murit, iar o femeie a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost izbita in plin de trenul care se deplasa de la Dorohoi spre Botosani.

Accidentul feroviar a avut loc miercuri la amiaza, in dreptul localitatii Catamarasti Deal, aproape de intrarea in municipiul Botosani.

In autoturismul Dacia, care se angajase in traversarea caii ferate fara sa se asigure, se aflau doua persoane. Masina a fost tarata aproximativ 20 de metri pe calea ferata.

Barbatul nu a supravietuit impactului foarte puternic, iar femeia a fost preluata de ambulanta si transportata la Urgente.

"In jurul orei 13.00, in timp ce conducea autoturismul marca Dacia Solenza pe raza localitatii Catamarasti Deal, comuna Mihai Eminescu, judetul Botoşani, G.Ioan, de 54 de ani, s-a angajat in trecerea traseului de cale ferata Botosani – Leorda, fara sa respecte semnalizarea rutiera, respectiv indicator Crucea Sfantului Andrei si indicator Oprire. In aceasta imprejurare, autoturismul a fost surprins pe calea ferata si izbit in plin de un tren automotor pentru transport persoane. Din accidentul rutier a rezultat decesul conducatorului auto, precum si ranirea grava a unei femei – V. Ancuta, de 50 de ani – pasagera in autoturism", a declarat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 
La fata locului au ajuns doua echipaje de la Ambulanta, un echipaj de la Descarcerare, Politia si criminalistii, care vor trebui sa stabileasca in ce conditii s-a petrecut tragedia.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...