Accident grav in zona Varfu Campului!

Accident grav in zona Varfu Campului!
Beat si fara permis de conducere, a pus in pericol viata unei pasagere care a acceptat sa se urce pe scaunul din dreapta soferului! Accidentul rutier s-a petrecut aseara, la ora 22.30.

D. Stefan, de 29 de ani, din comuna Vf. Campului, s-a urcat la volanul unui autoturism Dacia, desi nu poseda permis de conducere si se afla si sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe drumul dintre Bucecea si Vf. Campului, soferul amator a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, dupa care s-a oprit intr-un copac. In urma impactului extrem de dur, P.Irina, de 27 de ani, din Comuna Vf. Campului, pasagera pe locul din dreapta, a ajuns la spital, cu leziuni grave.

Politistii au stabilit ca D. Stefan nu are permis de conducere, iar in urma testarii alcoolscopice i s-a stabilit o concentratie de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Fata de D. Stefan se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicol pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si avand o alcoolemie peste limita legala precum si vatamare corporala din culpa, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
263

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
112

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
122

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...