Accident grav în Suceava. 11 persoane au ajuns la spital, printre care si un botoșănean!

Accident grav în Suceava. 11 persoane au ajuns la spital, printre care si un botoșănean!
Un grav accident rutier s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe strada 22 Decembrie din municipiul Suceava, la ieşirea spre Adâncata, soldat cu nu mai puţin de 11 victime, care se aflau în cele două autoturisme implicate în nefericitul eveniment rutier.

Potrivit primelor informaţii trimise de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, vinovat de producerea accidentului se face un conducător auto în vârstă de 19 ani, Ionel M., din comuna Muşeniţa, care venea cu maşina dinspre Adâncata spre Suceava, iar pe strada 22 Decembrie, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism, la volanul căruia se afla tot un tânăr de 19 ani, Alexandru C., din comuna Dimăcheni, judeţul Botoşani.

 "În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, precum şi vătămarea corporală a altor nouă pasageri din cele două autoturisme. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, iar în urma consultaţiilor medicale s-a stabilit că patru dintre victime prezintă leziuni mai grave ce necesită internarea şi 7 victime sunt rănite uşor şi nu au necesitat internarea în unitatea medicală", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Toţi cei 11 răniţi au între 18 şi 27 de ani.

La faţa locului au intervenit imediat salvatorii SMURD, care au acordat primul ajutor medical răniţilor.

"S-au luat măsurile de siguranță specifice în astfel de intervenții, s-a balizat zona, s-au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi s-au deconectat bornele de la baterii.La finalul misiunii, militarii au spălat carosabilul şi au îndepărtat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi, pentru a nu se produce alte evenimente nedorite în zonă", a declarat şi purtătorul de cuvânt al Inspecoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plutonierul major Alin Găleată.

Şoferul care a intrat pe contrasens era băut

Ambii tineri care conduceau maşinile implicate în accident au fost puşi să sufle în alcooltest. Şoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,76 în aerul expirat.

Ionel M. s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice a unui autoturism.

 "Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviul Rutier Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului rutier", a precizat inspectorul principal Epureanu, informeaza Monitorul de Suceava
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
1189

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
81

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...

Oțelul Galați - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:30

astăzi, 10:08
205

Oțelul Galați și FC Botoșani se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!Oțelul Gal...