Accident grav: Femeie izbită în plin de o mașină, șoferița de 22 de ani a fugit de la locul faptei

Impactul a fost atât de mare, încât victima, o femeie de 40 de ani, a fost aruncată în șanțul de la marginea drumului.

În cursul serii de marți, în jurul orei 21:30, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul județean D.J. 208 H, în comuna Coșula, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, o femeie de 40 de ani care, în urma impactului, a fost proiectată în șanțul de pe marginea părții carosabile.

Conducătoarea auto care s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului a părăsit locul faptei, fiind identificată în scurt timp, în zona unei stații peco din municipiul Botoșani.

I-a fost stabilită identitatea, în persoana unei tinere de 22 de ani, din comuna Coțușca. Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acestea fiind efectuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...