ACCIDENT GRAV! Bărbat luat pe capotă de o șoferiță! FOTO

ACCIDENT GRAV! Bărbat luat pe capotă de o șoferiță! FOTO
Un grav accident de circulație s-a produs joi noaptea, în jurul orei 23.00, pe drumul Botoșani-Dorohoi, în apropierea intersecției cu drumul care duce către localitatea Ipotesti.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani.

Șoferița se deplasa la volanul unui VW dinspre Botoșani către Ipotești, iar în apropierea intersecției pietonul i-a sărit în față, conducătoarea auto neputându-l evita.

Bărbatul a fost luat pe capotă și aruncat câțiva metri, acesta căzând pe asfalt și lovindu-se puternic la mâini și la cap



La locul accidentului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri. Din câte se pare, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta nu a putut sufla în etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări ale polițiștilor, vinovat de producerea accidentului se face pietonul.

"Din primele cercetări și din cele indicate de conducătoarea auto a rezultat că accidentul s-a produs din cauza unui pieton care s-a angajat în traversarea DN 29B prin loc nepermis. În momentul impactului victima se afla pe carosabil", a declarat Ionuț Apostol, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
87

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
213

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
154

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...