ACCIDENT GRAV! Aruncat de pe scuter după ce a intrat într-un mal de nisip! FOTO

ACCIDENT GRAV! Aruncat de pe scuter după ce a intrat într-un mal de nisip! FOTO
    Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul Chiscovata, comuna Vorona, a ajuns duminică seara la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a intrat cu scuterul într-un mal de nisip.  

 Bărbatul mergea către casă, pe scuter fiind şi soţia sa. La un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil acoperit cu pietriş, bărbatul a pierdut controlul scuterului şi a intrat puternic într-un mal de nisip, aflat în faţa porţii unui localnic. Cei doi soţi au fost aruncaţi de pe scuter, mai grav fiind rănit bărbatul.

Ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat la faţa locului, iar după ce cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri, acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Soţia sa a refuzat transportul.

Scuteristul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La locul accidentului au ajuns şi criminialiştii, care au deschis o anchetă.

 






"Primele cercetări efectuate la locul faptei au stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul vitezei excesive şi al consumului de alcool. Totodată, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere. În urma producerii accidentului, conducătorul mopedului a suferit leziuni grave, fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean Botoşani. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
400

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
146

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
97

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...