ACCIDENT! Familie la spital după ce a ajuns cu maşina pe câmp! FOTO

Doi soţi din Botoşani şi fiica lor au ajuns, luni după-amiază, la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier pe drumul naţional care face legătura între Botoşani şi Ştefăneşti.

Ilie M., în vârstă de 49 de ani, se deplasa la volanul unui Golf 4 dinspre Botoşani către Truşeşti. În maşină cu acesta pe scaunul din dreapta faţa era fiica lui în vârstă de 13 ani, iar pe bancheta din spate soţia.
 
Pe raza localităţii Silişcani, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a părăsit şoseaua, a şters un copac şi s-a izbit într-un mal de pământ. Bărbatul susţine că ar fi vrut să evite un câine şi a tras stânga de volan, ajungând pe contrasens.

În urma impactului, cei doi soţi şi fiica lor au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi un echipaj SMURD şi transportaţi la spital pentru îngrijiri. În stare mai gravă este femeia care a suferit fracturi deschise la picioare, dar şi traumatisme la ambele mâini.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...