Accident cumplit la Victoria! Patru persoane au fost rănite, după un impact violent! GALERIE FOTO
ACCIDENT!

Accident cumplit la Victoria! Patru persoane au fost rănite, după un impact violent! GALERIE FOTO
Teribil accident duminică înaintea prânzului pe drumul naţional Botoşani- Ştefăneşti, la ieşire din localitatea Victoria, comuna Stăuceni. Două mașini s-au ciocnit violent, patru persoane fiind rănite.

O autoutilitară Peugeot, condusă de o tânără de 19 ani ce era însoţită de prietenul ei, în vârstă de 19 ani, se deplasa dinspre Botoşani către Truşeşti. În faţă circulau părinţii tinerei, cu o altă maşină. Imediat după ieşirea din satul Victoria, alţi participanţi la trafic spun că autoutilitara a intrat în balans, probabil și din cauza vântului puternic, a pătruns pe contrasens, impactând o dubiţă VW Transporter. 

În urma coliziunii extrem de violente, dubiţa a fost proiectată într-un şanţ şi s-a răsturnat iar Peugeot-ul a rămas de-a curmezişul drumului. În urma accidentului, şoferiţa de pe Peugeot şi prietenul ei au fost răniţi, fata fiind aruncată din maşină. Tânărul a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, suferind multiple traumatisme, printre care și o fractură deschisă de humerus. La spital au fost transportați și şoferiţa de 19 ani, șoferul de pe Transporter, un bărbat de 44 de ani, dar și o femeie în vârstă de 68 de ani, pasageră în VW Transporter, toți răniții fiind preluați de Ambulanțe.

Ulterior, la locul accidentului s-a solicitat un al patrulea echipaj medical, fiind preluat și tatăl șoferiței, care acuza o stare de rău. 

După ce a fost investigată în Unitatea de Primire Urgențe, tânără de 19 ani a fost băgată  direct în sala de operații, aceasta suferind o dublă ruptură de splină.

La locul accidentului, bucăți din cele două autovehicule au fost împrăștiate pe o rază de câțiva metri în urma impactului.

"Veneam dinspre Ștefănești și dintr-o dată am văzut că maşina Peugeot a intrat în balans şi a venit direct spre duba care circula în fața mea", a spus unul dintre șoferii care a fost martor la accident.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de o oră, cozile de maşini aflate în aşteptare întinzându-se pe mai bine de un kilometru. La faţa locului au ajuns poliţiştii criminalişti, dar şi un echipaj de la Inspectoratul pentu Situaţii de Urgenţă.

Ancheta polițiștilor va stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul și cine se face vinovat.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
4

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
4

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
206

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...