Accident cumplit la Hutani: Doi morti si un ranit grav! FOTO

Accident cumplit la Hutani: Doi morti si un ranit grav! FOTO
Un cumplit accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, putin inainte de ora 06.00, la iesirea din localitatea Hutani.

Doi tineri si-au pierdut viata, iar un al treilea a ajuns in stare grava la spital, dupa ce doua masini s-au ciocnit.









Soferul unui autoturism marca Opel, se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, iar la iesirea din Hutani, intr-o curba extrem de periculoasa, din cauza vitezei, a intrat in derapaj, a patruns pe sensul opus de mers, si s-a izbit frontal intr-un autoturism  Audi, care se deplasa catre Suceava, condus de un barbat in varsta de 38 de ani.

Mai multe echipaje de Ambulanta si de descarcerare au ajuns la fata locului.

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru scoaterea unei victime din Opel.

In urma impactului extrem de violent, Ana Loredana P., in varsta de 16 ani,  pasagera pe scaunul din fata al Opelului, si Valentin Gabriel P., de 23 de ani, pasager pe bancheta din spate, a aceleiasi masini, au decedat.  Baiatul care se afla pe bancheta din spate a fost aruncat din autoturism.

Soferul Opelului, Bogdan Petru B. A., de 20 de ani, a fost transportat in stare grava la spital.









Autoturismul in care se aflau cei trei tineri s-a transformat intr-un morman de fiare.

In autotursimul marca Audi, se aflau soferul si un pasager, ambii din Botosani, care mergeau la Suceava. Din fericire, acestia nu au fost raniti.

“Cand am ajuns aproape de curba am vazut Opelul ca intra in derapaj si patrunde pe contrasens, dar nu am avut ce sa fac. A intrat in plin in mine", a spus soferul autoturismului Audi.

Cei trei tineri, din Opel, se intorceau de la o petrecere.

"Am intervenit pentru descarcerarea unei tinere, pasagera pe scaunul din dreapta fata in autoturismul Opel, si pentru indepartarea pericolului de incendiu, prin decuplarea bornelor bateriei", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani.

Din primele cercetari, vinovat de producerea accidentului este soferul Opelului.

"Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nereducerii vitezei de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasa. Autoturismul marca Opel a intrat in derapaj, a intrat pe senul opus de mers, urmand sa stabilim toate imprejurarile in care s-a produs acest eveniment. Zona este una in care viteza de deplasare este redusa la 70 km/h, din cauza starii drumului", a declarat Teodor Orhei, din cadrul Politiei Rutiere.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
338

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
363

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
217

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...