Accident cu un mort şi un rănit grav, după ce o căruţă a intrat în faţa unui autocar din Botoșani

Accident cu un mort şi un rănit grav, după ce o căruţă a intrat în faţa unui autocar din Botoșani
Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit, iar un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav după ce căruţa cu care aceştia se deplasau a fost izbită de un autocar înmatriculat în Botoşani, care se deplasa spre Italia.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17.30, pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni din Dorna Candrenilor, județul Suceava.
 
Conform anchetei preliminare a poliţiştilor rutieri, căruţa trasă de doi cai, care se deplasa pe sensul de mers spre Vatra Dornei, a intrat brusc pe sens opus, în faţa unui autocar înmatriculat în Botoşani, care se deplasa spre Italia, condus de Ioan Grigoruţă, din Botoşani, informeaza monitorulsv.ro.
 
Impactul a fost devastator pentru atelajul hipo. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, Dumitru Candrea, a fost preluat de o ambulanţă în stare foarte gravă şi transportat spre Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, acesta nu a mai ajuns până la Suceava, decedând în ambulanţă. Al doilea ocupant al căruţei, Ioan Pardău, în vârstă de 26 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, având leziuni grave.
 
Pasagerii autocarului au fost preluaţi de un alt autocar al firmei din Botoşani, spre Italia.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
26

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
375

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...