Accident cu șapte victime, printre care copii și o gravidă, lângă Săveni! FOTO

Accident cu șapte victime, printre care copii și o gravidă, lângă Săveni! FOTO
Șapte persoane, dintre care patru copii, au ajuns vineri la spital după ce mașinile cu care se deplasau s-au ciocnit pe raza localității Chișcăreni, lângă Săveni.

Într-un autoturism Dacia era patru copii, cu vârste cuprinse între doi și nouă ani, o femeie de 34 de ani, gravidă în nouă luni și șoferul.

La un moment dat, șoferul Daciei, David Hăpăinu, de 54 de ani, din Știubieni, s-a angajat în depășirea unui VW Golf care circula în fața sa, însă șoferul acestuia, Alin Sandu, de 24 de ani, din Chișcăreni, a vrut să facă un viraj la stânga, împrejurare în care cele două autoturisme s-au ciocnit.

Șoferul VW-ului era singur în mașină.

În urma impactului, autoturismul Dacia s-a răsturnat, toate cele șapte persoane din cele două mașini au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate cu Ambulanțele la spital.

În stare mai gravă este un copil de doi ani.

“Noi am preluat o pacientă în vârstă de 34 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă la nivelul extremității cefalice, un copil de opt ani, care la fel prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis și un copilaș de doi ani, care era în stare mai gravă, suferind și o comoție cerebrală.  Din primele investigații, se pare că sarcina femeii nu ar fi în pericol, dar va fi supusă unor investigații de specialitate.", a declarat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

 “Declaraţiile soferilor cu privire la producerea accidentului sunt contradictorii. Șoferul care s-a angajat în depășire susține că a semnalizat, celalalt șofer declară că s-a asigurat în oglindă când a făcut la stânga. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul., a declarat Daniela Gheorghiescu", purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.










 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...