ACCIDENT! Barbat luat pe sus de o masina condusa de un cadru militar, in Catamarasti Deal! FOTO

Un barbat a ajuns, sambata seara, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost victima unui accident rutier petrecut pe raza localitatii Catamarasti Deal!

Constantin B., in varsta de 74 de ani, a fost lovit de un autoturism inmatriculat in Botosani, condus de un cadru militar angajat al unei unitati din Iasi.

Din cate se pare, pietonul a iesit de pe o straduta si s-a angajat neregulamentar in traversarea strazii, desi la doar cativa pasi era trecerea de pietoni, el fiind luat pe capota de autoturismul condus de Mihai C., de 32 de ani, care se deplasa dinspre municipiul Botosani catre Cucorani.
 
Victima a fost preluata de echipajul de Terapie Intensiva Mobila si transportata la spital.

Criminalistii sositi la fata locului au facut masuratori pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul rutier.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Barbatului de 74 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...