Acces restricţionat la Spitalul Judeţean! Vezi ce măsuri vor fi luate

Acces restricţionat la Spitalul Judeţean! Vezi ce măsuri vor fi luate
Şefii Spitalului Judeţean Mavromati vor să pună capăt haosului care este la ora actuală în unitate, generat în principal de lucrările de reabilitare, fiecare fiind liber să intre când vrea în spital şi pe secţiile acestuia.

Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean spune că această situaţie creează un mare disconfort în rândul cadrelor medicale, dar şi al pacienţilor.

“Lucrările de investiţii creează un stres şi medicilor, şi pacienţilor, şi aparţinătorilor şi vizitatorilor. Având în vedere lucrările care se desfăşoară pe secţii există o mică problemă cu ordinea şi disciplina, cu respetarea intervalului orar de vizită şi cu prezenţa vizitatorilor oriunde şi oricând. Vom implementa un grafic şi pe măsura finalizării lucrărilor de investiţii vom pune un pic de ordine. La toate căile de acces în spital şi la intrările pe secţii vom avea un sistem de acces cu cartelă, aşa cum e în toate spitalele civilizate. Vom interzice accesul vizitatorilor în spital prin intermediul UPU şi vom pune o uşă securizată", a spus Viorel Iliuţă.

Pentru cartele va fi folosit vechiul sistem care a fost implementat în urmă cu câţiva ani, dar care acum este nefuncţional.

Accesul vizitatorilor pe secţii se va face doar pe scări şi nu cu liftul, excepţie făcând persoanel vârstnice, gravidele, şi cele cu deficienţe locomotorii, iar un agent de pază va sta permanent atât la intrarea de la UPU cât şi la uşa de intrare în spital, de lângă lifturi.

Programul de vizită va rămâne acelaşi ca şi până acum.

“Vom interzice consultaţiile de control ale foştilor pacienţi în incinta secţiilor. Acest lucru trebuie făcut în ambulatoriul de specialitate. În acest moment este haos, nu poţi să controlezi totul", a completat managerul Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
152

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
438

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
99

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...