Abuz al angajaţilor Nova Apaserv, reclamat de un botoşănean! “M-au lăsat fără apă după ce mi-am achitat facturile” FOTO

Abuz al angajaţilor Nova Apaserv, reclamat de un botoşănean! “M-au lăsat fără apă după ce mi-am achitat facturile” FOTO
Un botoşănean care locuieşte într-o casă de pe strada Crinilor din municipiul Botoşani îi acuză de abuz pe cei de la Nova Apaserv, după ce au venit şi l-au debranşat de la reţea, deşi ajunsese cu plata facturilor la zi.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 08.30, Lucian Larivanov s-a trezit cu un buldoexacavator în faţa curţii, care a început să sape. Omul a ieşit şi i-a întrebat pe muncitori ce fac şi aceştia i-au spus că mută contorul la limita de proprietate şi îl debranşează de la reţeaua de alimentare cu apă, pentru că are datorii.



Botoşăneanul le-a cerut angajaţilor Nova Apaserv să sisteze acţiunea de debranşare pentru că merge şi îşi plăteşte facturile restante, acesta venind de altfel la scurt timp cu dovada că şi-a achitat datoria de 406 lei pe care o avea către operatorul de apă.

Cu toate acestea, botoşăneanul spune că a fost debranşat de la reţea, iar apometrul i-a fost scos în curte.

"I-am întrebat de ce sapă şi mi-au spus că aşa a zis şeful lor, că am datorii. I-am întrebat cu cine pot să vorbesc, a venit cineva,  a spus că îl cheamă Şotropa, nu a vrut să stea de vorbă cu mine, s-a urcat în maşină şi a plecat. Ei tot săpau în continuare şi le-am spus că nu este nicio problemă că merg să plătesc pentru că nu vreau să ajungem la debranşare. Nu a vrut nimeni să vorbească cu mine. În jumătate de oră am plătit, le-am făcut confirmarea că am plătit şi ei au continuat cu debranşarea, ca într-un final să scoată apometrul din curte în stradă", a declarat Lucian Larivanov.

Acesta spune că nu a fost somat anterior în niciun fel de către Nova Apaserv că va fi debranşat din cauza datoriilor.

“Nu am primit niciun preaviz, mi-au spus că am făcut şi o reeşalonare de plată, dar nu am făcut aşa ceva", a mai spus cetăţeanul.

După ce au scos apometrul la limita de proprietate, cei de la Apă au plecat, lăsând în faţa curţii, în stradă, o movilă de pământ. 

Lucian Larivanov consideră că ceea ce au făcut cei de la Nova Apaserv este un abuz şi vrea să depună o reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Contactat telefonic, directorul Nova Apaserv nu vede toată această situaţie ca fiind una gravă.

"Am debranşat pentru a putea scoate apometrul la limita de proprietare. Este legal acest lucru. Dacă şi-a plătit datoria are apă", a declarat Gabriel Cârlan.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
88

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
175

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
331

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...