Abia ieşit de după gratii: Trimis în judecată pentru că a încercat să introducă etnobotanice în Penitenciarul Botoşani!

Un tânăr din Botoșani a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT după ce ar fi încercat să introducă etnobotanice în Penitenciar.

Alexandru Bogdan Zetu, fiul fostului poliţist Vasile Zetu, din comuna Vorona, a fost eliberat din unitatea de detenție în luna aprilie, unde a ispășit o pedeapsă pentru furt calificat, iar acum riscă să ajungă din nou după gratii.

Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi încercat să introducă etnobotanice în Penitenciar în luna martie.

Cu numai o lună înainte de a fi eliberat, acesta i-ar fi instigat pe doi prieteni cu care spărsese maşini, să-i aducă etnobotanice.

Fragmentele vegetale au fost ascunse în cusătura unor pantaloni, iar cea care a "livrat" marfa a fost o tânără.

Gardienii au descoperit substanţele şi i-au anunţat pe procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Ancheta a durat până în iunie, Zetu şi amicii săi fiind trimişi în judecată pentru instigare, respectiv efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Procesul va începe în toamnă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 1000 de euro pentru un loc de muncă, dar a primit un document fals!

astăzi, 11:45

În cursul zilei de vineri, 11 octombrie a.c., în jurul orelor 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor ...

Județul Botoșani, exemplu de bune practici la nivel european! (foto)

astăzi, 11:18

Botoșani a fost singurul județ din Moldova care a avut reprezentare la nivel de Consiliu Județean și care a prezentat două modele de bune practici în cadrul celui mai important eveniment eu...

ANM: Cod galben de ploi și vânt la Botoșani!

astăzi, 09:03

Această avertizare, dar și o informare de ploi sunt valabile până la noapte.  Din această dimineață până la noapte, în 14 județe este valabilă o avertizare cod galbe...