Abia a obținut permisul, că și-a dat în petic pe șosea!

Abia a obținut permisul, că și-a dat în petic pe șosea!
Din fericire, polițiștii botoșăneni au observat mașina care se deplasa sinuos pe șosea, astfel că l-au tras pe dreapta pe șofer. 

Joi seara, în jurul orei 19.20, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au efectuat semnale de oprire conducătorului unui autoturism care rula pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, având o direcţie de deplasare sinuoasă.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui A. G., de 37 de ani, din municipiul Botoșani, posesor al permisului de conducere din anul 2016. 
              
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
60

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
26

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
55

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...