A vrut să treacă granița cu un permis nerecunoscut în România, s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetățean moldovean, care s-a prezentat la controlul de frontieră fără a deține un permis de conducere recunoscut de statul român.

Bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontiere. Acesta se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere pe care susține că l-a obținut de la autoritățile din Transnistria.

Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul prezentat nu este recunoscut de statul român, iar bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoștință că permisul nu este recunoscut de statul român. 

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun”, a declarat comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu Dinamo: ”O misiune dificilă pentru noi, trebuie să fim pregătiți mental pentru acest joc!”

astăzi, 08:16

Dinamo și FC Botoșani s-au duelat în ediția precedentă pentru evitarea retrogradării și, în cele din urmă, s-au salvat ambele. Acum, „câinii” sunt pe locul 3 &icir...

ANM, prognoză meteo de ultimă oră! Nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen!

astăzi, 08:02

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo de ultimă oră pentru România. Conform experţilor, nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen ...

Botoșăneanul care și-a ucis soția în scara blocului și-a pus capăt zilelor în penitenciar!

astăzi, 07:45

Paznicii penitenciarului l-au găsit pe bărbat, în toiul nopții. Bărbatul de 54 de ani fusese închis pentru omor calificat, la sfârșitul lunii martie, când și-a ucis so...