A vrut sa isi ajute tatal, dar a ajuns la spital!

Un baiat de 17 ani, din Tudora, a ajuns la spital cu piciorul aproape sectionat de o drujba. Medicii spun ca a avut noroc, pentru ca daca lama ar fi intrat mai adanc, baiatul ar fi murit in cateva minute.

Minorul a vrut sa-l ajute pe tatal sau la taiat lemne, dar a sfarsit prin a se rani foarte grav. Incidentul a avut loc chiar in curtea casei parintesti, din comuna Tudora, judetul Botosani.

V.A. l-a rugat pe tatal sau sa il lase si pe el sa il ajute la taiatul lemnelor. Lipsa de indemanare si nepriceperea copilului ar fi putut sa il coste viata.

Drujba a sarit dintr-un ciot si lantul ascutit s-a oprit in piciorul baiatului.

Baiatul si-a chemat speriat parinti, care au avut inspiratia de a-l duce imediat la dispensarul medical, unde i s-a pus un garou, dupa care a fost solicitata o ambulanta.

Cadrele medicale spun ca baiatul este foarte norocos pentru ca, daca lama ar fi intrat cu un centimetru mai adanc, pachetul vascular ar fi putut fi sectionat complet si decesul ar fi survenit in cateva minute.

"Pacientul a suferit o plaga taiata la piciorul drept. Sangerarea a fost oprita la timp de cadrele medicale de la dispensar si noi l-am adus intr-un timp foarte scurt, pentru a se evita pierderea masiva de sange", a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Baiatul a fost internat pe reanimare, urmand ca, dupa ce va fi stabilizat, medicii sa-l interneze pe sectia de traumatologie a spitalului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...