A vrut să intre în ţară dar a rămas fără maşină!

A vrut să intre în ţară dar a rămas fără maşină!
Un bărbat care a vrut să intre în ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a rămas fără autoturism, iar pentru a-l recupera va trebui să bage adânc mâna în buzunar.

Poliţişti de frontieră împreună cu inspectorii vamali au descoperit 4.200 ţigarete de contrabandă ascunse şi nedeclarate, în spatele scaunelor unui autoturism marca Volkswagen, pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, A. C., cetăţean român, în vârstă de 61 de ani, conducător auto al unui autoturism marca Volkswagen Caddy, înmatriculat în România.

În baza unor date şi informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. 

În urma controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în spatele scaunelor autoturismului cantitatea totală de 4200 ţigarete diferite mărci,  cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de aproximativ 2400 lei.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în vederea confiscării şi a autoturismului până la plata amenzii în valoare de 5.000 lei.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
97

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
947

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
294

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...