A venit la Protecţia Consumatorului cu părul soţiei drept probă!

A venit la Protecţia Consumatorului cu părul soţiei drept probă!
Un botosanean a depus o plangere la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului, reclamand faptul ca sotia sa a fost sa isi vopseasca parul la un salon din municipiul Botosani, insa rezultatul nu a fost cel dorit, ba mai mult acesteia a inceput sa ii cada parul, dar si extensiile de par pe care femeia le avea.

Drept dovada, barbatul a adus si cateva extensii de par, care sustine ca i-au cazut sotiei la scurt timp dupa ce a fost vopsita.

Barbatul vrea acum returnarea celor 140 de lei pe care sotia sa i-a platit la salonul respectiv.

"Se pare ca doamna respectiva este nemultumita de serviciile prestate de salon si anume vopsire păr si meşe. Se pare ca i-a cazut parul, decolorarea si vopsirea au fost necorespunzatoare. Astazi (n.r. joi), vom merge in control la acest salon de coafura sa vedem despre ce este vorba", a declarat Alexandru Zarug, comisar sef in cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani.

El a precizat ca saloanele de coafura ar trebui sa elibereze o garantie a serviciilor prestate si in plus ar trebui ca inaintea unei vopsiri sa testeze respectiva vopsea.

"Sunt rare saloanele de coafura care respecta legislatia in vigoare. La o vopsire a parului trebuie o testare inainte. Saloanele sunt obligate sa aiba un registru in care sa inregistreze de fiecare data, chiar daca este client vechi, si sa scrie ca a efectuat test alergologic", a completat Zarug.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
51

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
73

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
31

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...