A riscat trecand Prutul inghetat si a motivat ca, beat fiind, a incurcat malurile!

A riscat trecand Prutul inghetat si a motivat ca, beat fiind, a incurcat malurile!

   faces.md

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean moldovean, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre R. Moldova şi România.

În data de 26 februarie 2011, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la punctul de lucru Mitoc a descoperit un tânăr care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Bărbatul avea hainele ude şi murdare, motiv pentru care a fost legitimat şi condus la sediul Sectorului Poliţiei de  Frontieră Stânca pentru continuarea cercetărilor.

În urma cercetărilor s-a constatat că cetăţeanul este din R. Moldova şi a trecut ilegal frontiera peste podul de gheaţă format pe râul Prut.

Roman C., de 34 de ani, a ajuns pe malul moldovenesc al râului Prut, pe direcţia localităţii Mitoc, trecând pe malul românesc peste podul de gheaţă, în ciuda pericolului ca gheaţa să cedeze sub greutatea sa. Bărbatul nu avea asupra sa documente de identitate şi a justificat trecerea ilegală a frontierei motivând că din cauza stării de ebrietate în care se afla a confundat cele două maluri ale râului Prut.

Ca urmare a celor constatate, pe numele lui Roman C. a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de intrare în România prin trecere ilegală a frontierei de stat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, competent a soluţiona cauza. Bărbatul a fost predat în cursul zilei de ieri autorităţilor din Moldova, informează un comunicat al IJPF Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
34

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
67

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
326

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...