A reclamat la politie ca a fost talharit, insa a ajuns sa plateasca mai mult decat presupusa paguba!

În noaptea de 5 spre 6 februarie, în jurul orei 01.20, poliţiştii din comuna Curteşti au fost sesizaţi de către B. Petru, de 31 de ani, din satul Orăşeni Vale, comuna Curtesti, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că L. Cristian, din aceeaşi localitate, prin întrebuinţarea de violenţe, i-a sustras suma de 500 lei şi un telefon mobil.

Primele verificări efectuate de poliţişti au stabilit faptul că în seara zilei de 05.02.2010, în jurul orei 18.00, L. Cristian l-a transportat cu un autoturism taxi pe B. Petru, din municipiul Botosani către satul Orăşeni-Vale.

Ajuns în localitate, B.Petru a intrat într-un bar, solicitându-i taximetristului să-l aştepte. După aproximativ o oră (timp în care B. Petru a consumat băuturi alcoolice în barul în care s-a oprit), L. Cristian i-a cerut să achite atât contravaloarea cursei efectuate în seara de 05.02.2010, cât şi contravaloarea altor curse efectuate la solicitarea lui B.Petru şi rămase neachitate de către acesta.

Ca urmare, acesta i-a înmânat lui L. Cristian suma de 500 lei, după care a plecat pe jos, ajungând la domiciliu în jurul orei 20.00.

Ulterior, în jurul orei 01.00, trezindu-se din somn, a constatat că îi lipsesc suma de 500 lei şi un telefon mobil, motiv pentru care a apelat serviciul de urgenţă 112, solicitând intervenţia poliţiei.

Pe parcursul continuării cercetărilor, B. Petru a declarat că într-adevăr a achitat lui L. Cristian suma de 500 lei, fără a fi constrâns în nici un fel de către acesta, suma reprezentând contravaloarea mai multor curse de taximetrie efectuate şi neachitate.

În acelaşi timp, telefonul mobil despre care B. Petru a declarat că îi lipseşte a fost găsit în autoturismul taxi, căzut lângă scaunul din partea dreapta faţă.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte de natură penală.
Faţă de B. Petru a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 100 lei, potrivit prevederilor Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
333

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
367

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...