A rămas şi fără viză şi fără ţigări!

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit în cursul zilei de marti, ascunse în rezervorul unei maşini, 7.920 ţigarete, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal.

În data de 28.06.2011, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru a intra în ţară Serghei B., cetăţean moldovean, în vârstă de 36 ani, la volanul unui autoturism marca Vaz, înmatriculat în Moldova.

La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă între rezervorul şi caroseria autoturismului cantitatea de 7.920 ţigarete, marca Plugarul, care aveau timbru de Republica Moldova.

Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 832 lei, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei. Poliţiştii de frontieră au înaintat propunere către Ministerul de Externe pentru anularea vizei de intrare în România.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...