A ramas fara masina pentru ca nu a avut bani pentru amenda!

A ramas fara masina pentru ca nu a avut bani pentru amenda!
Un botoşănean în vârstă de 24 de ani a rămas fără maşină după ce a fost prins cu 600 de pachete de ţigări la graniţă! Maşina este idisponibilzată până când tânărul va plăti contravaloarea amenzii.

Angajaţii PTF Siret au depistat cele 600 de pachete de ţigări ascunse în portiere, sub preşuri şi sub capitonajul portbagajului.

Luni dimineaţă, la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Daewoo Cielo, A. Ştefan, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani. După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, astfel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portiere, sub preşuri şi sub capitonajul portbagajului, un număr de 600 pachete de ţigări marca More, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 2568 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea, autoturismul marca Daewoo Cielo a fost indisponibilizat în vamă până la achitarea amenzii contravenţionale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu pe zeci de hectare de culturi dintr-o localitate din Botoșani, au intervenit pompierii! (Video)

Vineri, 28 Iunie 2024
607

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere. Aceștia au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extin...

Ce pericole ne pândesc dacă ne rezervăm vacanțele pe internet!

Vineri, 28 Iunie 2024
94

Una dintre cele mai mari platforme de rezervare a cazării anunță că au crescut tentative de fraudă online cu 900%. Cel mai frecvent, oamenii sunt păcaliți să își dea datele de pe cardur...

Peste 10.000 de locuri scoase la concurs de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, filială și la Botoșani!

Vineri, 28 Iunie 2024
277

Absolvenții de liceu au la dispoziție 4.150 de locuri la buget și 4.012 locuri cu taxă. Dintre locurile la buget, 101 locuri sunt alocate pentru absolvenți de licee din mediul rural, 30 pentru et...