A ramas fara masina dupa ce a fost prins cu tigari de contrabanda!

A ramas fara masina dupa ce a fost prins cu tigari de contrabanda!
Un botosanean de 24 de ani a ramas fara autoturism dupa ce a fost prins de politistii din Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la intrarea in tara, cu 220 de pachete de tigari fara acte de provenienta.

C. Vasile, domiciliat in municipiul Botosani, a fost supus unui control al documentelor de calatorie, dupa care s-a trecut la verificarea mijlocului de transport.

In autoturismul Dacia au fost gasite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, in bordul masinii si in bancheta din spate, 220 pachete de tigari marca Clasic, de provenienta ucraineana.

Potrivit IJPF Suceava, bărbatul a declarat echipei de control ca a cumparat tigarile din Ucraina si intentiona sa le recomercializeze pe piata neagra din Romania.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 931 lei, a fost retinuta in vederea confiscarii de catre organele vamale, iar soferul a fost sancţionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Totodata, autoturismul marca Dacia a fost indisponibilizat, pana la achitarea amenzii contraventionale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
109

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
128

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...