A rămas fără cardul bancar, după ce a primit în casă o femeie!

Un botoşănean va ţine minte ziua în care a invitat în casa lui o femeie! A avut nevoie de sprijinul jandarmilor pentru a-şi recupera de la aceasta cardul bancar. Din fericire, femeia nu a avut timp să se bucure de bani, însă asta nu o va scăpa de acuzaţia de furt calificat.

În data de 16 septembrie, în jurul orei 21.00, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi a intervenit la o adresa din municipiul Botoșani, unde o persoană de sex masculin reclama faptul că o femeie, cunoștință a acestuia pe care a primit-o de bunăvoie în locuință, i-a sustras cardul bancar.

După descrierile făcute de reclamant și în urma verificărilor efectuate la fața locului, în apropierea blocului a fost identificată o persoană de sex feminin, de 39 de ani, care a fost indicată ca autoarea furtului.

Constatând acestea, echipajul de jandarmi a procedat la legitimarea acesteia și conducerea la sediul Inspectoratului de Jandarmi, unde, în urma controlului corporal efectuat de către o persoană de același sex din cadrul unității, a fost descoperit cardul bancar al reclamantului, de pe care femeia în cauză nu a avut timpul necesar pentru a retrage bani.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

Sunday, 13 October 2024

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

Sunday, 13 October 2024

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

Sunday, 13 October 2024

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...