A ramas cu organul sexual blocat intr-un stalp de inalta tensiune

A ramas cu organul sexual blocat intr-un stalp de inalta tensiune
Pompierii ucrainieni au dus la bun sfarsit o misiune pe cat grava pe atat de hilara. Au reusit sa salveze un barbat gol pusca, aflat la stramtoare. Atarna cu capul in jos si cu organul sexual blocat in discurile izolatoare ale unei linii de inalta tensiune.

Pompierii au fost anuntati de trecatorii dintr-o zona intens frecventata a orasului ucrainean Harkov de scena inedita la care s-au adunat zeci de martori, scrie rtv.net.

Salvarea nu a decurs fara probleme. S-a dovedit ca barbatul nu doar ca era in pericol de moarte, riscand sa cada de la o inaltime considerabila, ci avea si organul sexual blocat intre doua discuri izolatoare. Pompierii au reusit intr-un final sa-i elibereze pretiosul organ cu o surubelnita si sa coboare impreuna cu barbatul ghinionist, in ovatiile trecatorilor adunati sa vada minunea. Barbatul a fost internat in spital, intrucat cablurile de inalta tensiune i-au provocat arsuri pe mai mult de 60% a corpului, inclusiv pe organul ramas captiv intre discuri.

Nu se stie ce l-a determinat pe barbat sa recurga la masura extrema, insa apropiatii spun ca face mereu lucruri ciudate cand bea peste masura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
460

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
628

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
731

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...