A produs un accident pe strada Săvenilor și a fugit!

A produs un accident pe strada Săvenilor și a fugit!
La data de 26 apilie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoșani au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani s-a produs un accident de circulaţie, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul faptei.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și, pătrunzând pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, după care a abandonat autovehiculul şi a părăsit locul faptei.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la veridicitatea documentelor de identificare ale autoturismului implicat în accident, poliţiştii au efectuat verificări, constatând că talonul cu inspecţia tehnică periodică şi poliţa de asigurare auto obligatorie nu erau valabile, astfel încât, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, autovehiculul respectiv nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În consecinţă, autovehiculul a fost ridicat de la faţa locului şi imobilizat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, cercetările efectuate au condus la identificarea lui Cătălin Andrei de 23 ani, din municipiul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2012, despre care s-a stabilit că se afla la volanul autoturismului implicat în accident, tânărul declarând că, pe fondul neatenţiei, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, după care a părăsit locul faptei deoarece s-a speriat.

Față de acesta s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, cauza urmând a fi soluționată procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
6

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
20

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
118

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...