A pierdut banii la păcănele, apoi a reclamat la poliţie că a fost tâlhărit!

A reclamat la Poliţie o tâlhărie care nu a avut loc, pentru a justifica în faţa părinţilor cheltuirea unei sume de bani pe care tânărul o pierduse la păcănele.

În ziua de 7 februarie 2015, la ora 18.50, oamenii legii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoșani, despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie comisă pe raza satului Buda, comuna Coșula, judetul Botoșani.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în ziua respectivă, cel în cauză a mers la o sală de jocuri electronice din municipiul Botoşani, unde și-a încercat norocul şi a pierdut suma de 240 lei. Pentru a nu fi certat de către părinţi, a declarat eronat în faţa organelor de poliţie că a fost tâlhărit.

Din acest motiv, cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 61/1991, pentru solicitarea intervenţiei la faţa locului a organelor de poliţie, fără motiv întemeiat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...