A omorat un om pentru ca a urcat la volan fara sa aiba permis de conducere!

A omorat un om pentru ca a urcat la volan fara sa aiba permis de conducere!
Dupa cinci zile de lupta, batranul de 77 de ani, accidentat grav la sfarsitul saptamanii trecute, s-a stins din viata, la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.

Duminica, barbatul de 77 de ani, din Dorohoi, mergea pe trotuar cand a fost izbit de un autoturism. Vazand ca, dupa ce l-a lovit, batranul a ramas intins pe sosea, soferul s-a speriat si a fugit.

Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral sever, coma profunda de gradul III-IV si multiple hemoragii. Constantin I. s-a zbatut intre viata si moarte pana ieri dimineata, cand organismul a cedat, desi a fost supus mai multor interventii chirurgicale.

Politistii au ridicat bucati din parbrizul masinii implicate in accident si astfel au putut reconstitui partea cu asigurarea obligatorie.

Pe baza acesteia a fost identificat autorul accidentului, respectiv Marian S., de 23 de ani, din Strateni, comuna Lozna.

Tanarul nu are permis auto si mai are un dosar penal pentru conducere fara permis, in septembrie.

Soferul va fi cercetat acum pentru omor din culpa, conducere pe drumuri publice fara permis si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
36

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
24

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
65

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...