A omorât doi botoşăneni şi a stat în închisoare 20 de ani. După eliberare a ucis din nou!

Un criminal in serie, eliberat de judecatorii braileni, a omorat o batrana, in baston. Monstrul a ucis doi batrani intr-o singura noapte, in urma cu 20 de ani.

Milea Fanel, in varsta de 51 de ani, originar din comuna braileana Viziru, a fost eliberat de judecatori, desi fusese condamnat la inchisoare pe viata, la propunerea formulata de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor din Penitenciarul Braila, considerand ca acesta se poate reintegra social dupa mai bine de doua decenii de temnita.

In 1992, in judetul Botosani, Milea, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a dat buzna in casa unei batrane, violand-o, insa fara sa-i ia viata. Dupa cateva ore, a intrat intr-o alta casa, unde locuiau alti doi batrani, sot si sotie, batjocorind-o pe femeie, iar apoi luandu-le viata celor doi.

Tanti Vasilica, in varsta de 84 de ani, isi ducea batranetile singura, in cele doua bete care o ajutau sa iasa pana la poarta, unde ori schimba cateva vorbe cu vreun vecin, ori isi astepta copiii dusi de viata departe de sat. Nu avea dusmani, insa in anii din urma fusese calcata de hoti, pe care nu i-a dat niciodata pe mana oamenilor legii.

Luni, la primele ore ale diminetii, o localnica l-a alertat pe fratele femeii din Gura Calmatui, dupa ce a vazut ca poarta care era mereu ferecata fusese scoasa din balamale. Fratele a venit intr-un suflet la casa batranei, gasind-o intinsa pe dusumea, pe jumatate dezbracata si plina de sange.

Socat, barbatul si-a gasit taria de a acoperi cadavrul si de a suna la 112, in cateva minute zeci de localnici adunandu-se in jurul casei de la capatul satului, mirati de agitatia care le era straina. 

Politistii au impanzit zona, imprejmuind-o cu benzi galbene, medicul legist a examinat trupul neinsufletit al batranei, in timp ce criminalistii au cercetat locul oribilului omor pentru a afla primele indicii care sa-i conduca la criminal.

Dupa ore bune, anchetatorii au ajuns la o concluzie cutremuratoare: femeia a fost violata cu salbaticie, iar apoi pur si simplu calcata in picioare pana organele interne i-au fost strivite de catre un barbat care apoi a servit masa linistit in bucatarie. 
Dupa ce cadavrul a fost ridicat si transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei, criminalistii au verificat intreaga casa, descoperind detalii care i-au ajutat sa creioneze clipele prin care a trecut octogenara atunci cand criminalul i-a patruns in locuinta.
Barbatul, cel mai probabil aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a patruns in casa dupa miezul noptii, cand ploua cu galeata, si s-a napustit asupra victimei care a fost trezita brusc din somn. Sub o ploaie de lovituri si cuprinsa de spaima, tanti Vasilica nu a mai avut puterea de a tipa, nemaiputand fi vorba de a opune rezistenta.
Monstrul cu chip de om a abuzat-o sexual si a lovit-o in nestire, iar apoi, cand a vazut ca de abia mai respira, a lasat-o in agonie si s-a dus in bucatarie unde a mancat slanina si a baut alcool, de parca n-ar fi luat o viata. Dupa cateva zeci de minute de la crima, barbatul s-a facut nevazut.
Dupa aproximativ 8 ore de la gasirea cadavrului, politistii au reusit sa-l prinda pe ucigas in comuna Viziru, la 30 de km de Gura Calmatui. 

Sursa: infobraila.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist!

astăzi, 14:21

Spitalul Municipal Dorohoi organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist, perioadă nedeterminată, specialitatea Gastroenterologie. Depunerea dosarelor de participare l...

Culesul de flori te poate lăsa fără bani în portofel!

astăzi, 14:08

În ziua de sâmbătă, ora 18:30, o persoană de sex feminin, care se deplasa pe strada 1 Decembrie din Botoșani, a fost observată prin intermediul camerelor de supraveghere cum smulgea d...

Decizie a Tribunalului Botoșani în cazul doctoriței acuzată că a luat șpagă de la aproape 300 de bolnavi de cancer: De ce a fost pusă în libertate!

astăzi, 13:32

Dacă decizia va rămâne definitivă, doctorița va fi eliberată și va reveni în penitenciar după ce copilul ei va împlini vârsta de un an. Găsită vinovată pentru 280 ...