A murit soacra lui Adrian Nastase

A murit soacra lui Adrian Nastase

 ADRIAN NASTASE  ziare.com

Decesul are loc exact in ziua in care Adrian Nastase isi lanseaza la targul Gaudeamus volumul al treilea din "Codul Zambaccian". Irina Miculescu, mama Danei Nastase, este sotia fostului ministru comunist Angelo Miculescu, decedat acum cativa ani intr-un tragic accident de circulatie.

Irina Miculescu, soacra fostului premier Adrian Nastase, s-a stins din viata vineri, la Spitalul de Urgenta Floreasca, din cauza unor probleme cardiace de care suferea de mai mult timp.

"Pacienta a fost internata la Spitalul Floreasca si a decedat in cursul diminetii", a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, pentru ziare.com.

Decesul are loc exact in ziua in care liderul pesedist isi lanseaza volumul al treilea din cartea "Codul Zambaccian", la sala de Marmura de la Romexpo, in cadrul targului "Gaudeamus".

Irina Miculescu, mama Danei Nastase, este sotia fostului ministru comunist Angelo Miculescu, decedat acum cativa ani intr-un tragic accident de circulatie. Ea fusese internata la inceputul lunii la Spitalul de Urgenta Floreasca, pe fondul unor probleme cu inima, vechi de mai multi ani.

Sotii Miculescu au fost considerati unii din cei mai importanti sustinatori ai lui Adrian Nastase, numele lor fiind vehiculate in repetate randuri in unele afaceri controversate cu terenuri ale fostului premier.

De asemenea, Irina Miculescu era cea care, oficial, platea scolarizarea in strainatate a celor doi copii ai familiei Nastase.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Regulamentul Concursului de Eseuri și Poezie ”Sfinții închisorilor”, ediția a VI-a, Botoșani 2024

astăzi, 14:16
3

Competiția își propune să scoată în evidență, prin valorificarea viziunii tinerilor elevi, rolul și importanța jertfei pătimitorilor din închisorile comuniste; transformări...

Zilele municipiului Botoșani în atenția jandarmilor și în acest an! (foto)

astăzi, 14:05
22

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele care vor asigura ordinea și siguranța publică la Zilele municipiului Botoșani, manifestare cultural-artistică organizată &i...

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
427

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...