A murit nevinovat! Dorohoianul care conducea TIR-ul nu a pătruns pe contrasens

A murit nevinovat! Dorohoianul care conducea TIR-ul nu a pătruns pe contrasens

Tiberiu Betiuc
Facebook

În urma cercetărilor făcute de polițiștii bihoreni la locul accidentului în care un dorohoian de 37 de ani și-a pierdut viața, concluzia preliminară este aceea că nu el a fost vinovat de producerea evenimentului rutier.  

Deși inițial s-a spus că șoferul TIR-ului înmatriculat în Botoșani a pătruns pe contrasens, concluziile preliminare contrazic această variantă.

“Duminică, 9 februarie a.c., în jurul orei 08.40, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 25 de ani, din comuna Bratca, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă înmatriculat în Judeţul Bihor, a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren cu semiremircă înmatriculat în Judeţul Botoşani, condus din sens opus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Dorohoi, Judeţul Botoşani", a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

În urma accidentului rutier, dorohoianul Tiberiu Betiuc a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Impactul dintre cele două TIR-uri a fost devastator.

Autotrenul din Botoşani s-a răsturnat, cabina ieşind de pe carosabil pe sensul lui de mers, iar remorca oprindu-se de-a curmezişul pe şosea.

În impact, TIR-ul a zdrobit un BMW parcat pe marginea drumului, în care nu se afla nimeni, şi s-a oprit într-un gard şi o poartă, la distanţă foarte mică de o casă. TIR-ul din Botoșani era încărcat cu granule din plastic, iar celălalt transporta haine.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...