A murit la 98 de ani intr-un incendiu provocat de o tigara aprinsa!

Viciu fatal pentru un barbat de 98 de ani, din comuna George Enescu. Batranul a murit intr-un incendiu provocat de o tigara lasata aprinsa, chiar de el.

În ziua de 16.02.2011, în jurul orei 16.50, poliţiştii din comuna George Enescu au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că la locuinţa lui C. Mihai din satul Popeni, comuna George Enescu, a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi. Primele cercetări efectuate au stabilit că ieri, 16.02.2011, C. Mihai, de 98 de ani, în timp ce fuma, a adormit într-o anexă a locuinţei sale, ţigara rămasă aprinsă provocând incendiul.

Evenimentul s-a soldat cu decesul bătrânului. De asemenea, în incendiu au fost distruse bunuri în valoare de peste 3.000 lei.

În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
16

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
71

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
118

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...