A murit George Tudorache, botoșăneanul pentru care se inițiase o campanie umanitară pentru a-l repatria

A murit George Tudorache, botoșăneanul pentru care se inițiase o campanie umanitară pentru a-l repatria

George Tudorache, botoșăneanul în vârstă de 36 de ani din comuna Trușești, județul Botoșani, a decedat în această dimineață la un spital din Anglia, la trei zile după ce medicii britanici au decis să-l deconecteze de la aparate.

În urmă cu ceva timp, bărbatul luase calea străinătății, imediat după ce își pierduse tatăl și fratele, hotărând să se stabilească în Anglia.

Diabetul de care suferea i-a schimbat cursul vieții, lăsându-l pe un pat de spital de aici.

În urmă cu câteva zile, prietenii bărbatului s-au mobilizat și au inițiat o campanie de strângere de fonduri  pentru a-l repatria și înmormânta creștinește în România.

Astăzi dimineață, Daniel Câșlariu, liderul Asociației „Grup Civic” Botoșani care s-a alăturat inițiativei de a strânge fondurile necesare pentru George, a dat și dureroasa veste, anunțând decesul tânărului.

„Dumnezeu să te aibă în paza, om bun, și putere familiei să treacă peste această durere!

Cu greu îmi găsesc cuvintele când durerea apasă și stau și mă gândesc că poți avea totul pe lumea asta și poți fi  tânăr, dar dacă Dumnezeu te vrea la el nu poate nimeni să stea înaintea Lui. Acum îmi zboară gândul la sora lui George, Doamna Mirela, care trăiește coșmarul vieți sale după ce își pierde și  cel de-al doilea frate.

În urmă cu ceva timp, și-a pierdut și tatăl.  Mă rog la bunul Dumnezeu să îți dea putere, doamna Mirela! Speram că George să ajungă cât mai repede acasă... Dumnezeu să te ierte!

Mulţumesc frumos tuturor celor care au donat din puţinul lor pentru a-l repatria pe George. Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(FOTO) Singura unitate de învățământ din municipiu unde continuă activitatea în mediul online. Daniel Botezatu: „Au găsit fraierii din Botoșani”

astăzi, 13:52
197

De luni, 10 mai 2021, toți elevii și preșcolarii din municipiul Botoșani au revenit, în format fizic, în unitățile de învățământ. Însă, acest lucru nu a fost po...

12 mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali

astăzi, 08:23
132

Anual, pe data de 12 mai, în întreaga lume, este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. Această zi a fost lansată în anul 1974, la inițiativa Consiliului Interna...

IȘJ Botoșani: Încep înscrierile la concursul pentru gradațiile de merit

astăzi, 08:02
225

În Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul 3749/28.04.2021 pentru aprobarea Metodologiei și criteriilor privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățămâ...