A murit din cauza SMS-urilor primite

A murit din cauza SMS-urilor primite
Cazul unei adolescente care a murit din cauza SMS-urilor jignitoare primite de la o alta persoana i-a determinat pe locuitorii din Noua Zeelanda sa ceara legi speciale care sa interzica astfel de mesaje scrise pe telefon.

Hayley Ann Fenton (15 ani), din Rotorua, a murit dupa ce a luat pastilele de inima ale tatalui ei, in iulie 2009. Conform news.com.au, ea se despartise de doar patru zile de prietenul ei in varsta de 27 de ani, Pelesasa Tuimalu, dupa o relatie de cinci luni.

El o anuntase pe Hayley, prin intermediul unui SMS, ca nu vrea sa mai fie iubitul ei. Medicul legist Wallace Bain a declarat ca fata a luat pastilele din cauza mesajelor primite de la sotia barbatului. In SMS-urile primite de femeia inselata erau chiar si amenintari directe la adresa adolescentei, careia i se interzicea sa ii mai trimita mesaje pe telefon barbatului.

Hayley ii trimisese acestuia un mesaj in care i-a spus ca a luat acele pastile, insa putin mai tarziu i-a trimis un alt SMS in care ii marturisea ca nu vrea sa moara, insa doar daca el o va duce la spital.

Din pacate, barbatul i-a raspuns intr-un mod violent printr-un alt SMS, transmitandu-i ca nu ii pasa daca ea va muri. Legistul spune ca SMS-urile sunt cauza mortii fetei, fapta nefiind o sinucidere, caci ea a cerut ajutor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
11

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
21

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
51

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...