A murit botoșăneanca de 40 de ani aflată în microbuzul implicat luni în accidentul de la Cluj. Fetița ei este în stare gravă la spital

A murit botoșăneanca de 40 de ani aflată în microbuzul implicat luni în accidentul de la Cluj. Fetița ei este în stare gravă la spital

 Sursă foto: Info Trafic 24  

O femeie de 40 de ani, din localitatea Darabani, județul Botoșani, pasager în microbuzul implicat luni în accidentul petrecut la o trecere peste calea ferată din localitatea Urișor (Cluj), a decedat luni seară la un spital din Cluj, acolo unde a fost transportată ulterior.

Fiica sa în vârstă de 13 ani se află în stare critică la Spitalul Județean din Cluj.

Microbuzul cu cele 10 persoane venea din Italia iar oamenii voiau să ajungă acasă, în județul Botoșani.

Tragedia s-a întâmplat luni, în jurul orei 12:00, în dreptul localității Urișor. Șoferul ar fi vrut să evite aglomerația de pe drumul național 1C, așa că a ales o scurtătură, pe un drum agricol.

Acolo s-a întâmplat nenorocirea, microbuzul fiind lovit în plin pe calea ferată de un tren cu pasageri care circula pe ruta Baia Mare – Cluj-Napoca. Răniții din microbuz au ajuns la spitalul din Dej pentru investigații.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Darabani, județul Botoșani, este singurul care a scăpat teafăr, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, informează gherlainfo.ro.







 

 

Spune-ne opinia ta