A izbucnit in lacrimi pe podium. Un atlet francez a fost huiduit de publicul brazilian intreg concursul!

A izbucnit in lacrimi pe podium. Un atlet francez a fost huiduit de publicul brazilian intreg concursul!
Atletul Renaud Lavillenie, medaliat cu argint la saritura cu prajina, la Jo de la Rio, a fost huiduit, marti, de publicul brazilian pe durata intregului concurs si la festivitatea de premiere, francezul izbucnind in lacrimi pe podium.

Lavillenie si-a atras oprobiul brazilienilor dupa ce a comparat comportamentul publicul de Rio cu cel al nazistilor fata de americanul Jesse Owens la JO de la Berlin din 1936.

Atletul francez a facut aceste afirmatii dupa ce, luni, in calificarile probei, a fost huiduit de cateva ori de fanii care il sustineau pe brazilianul Thiago Braz da Silva.

Atitudinea anti-Lavillenie s-a amplificat la finala probei, castigata de brazilian.

"M-am simtit umilit. Am incercat sa ma abtin, dar a fost prea dur. Nu am mai vazut asa ceva. E odios", a declarat Lavillenie, detinatorul recordului mondial, dupa finala de marti.

Presedinte CIO, Thomas Bach, a catalogat drept "inacceptabil" comportamentul publicului de pe stadionul din Rio.
A 14-a editie a Targului International de incaltaminte, marochinarie si accesorii.

"Comportament socant al publicului sa-l huiduie pe Renaud Lavillenie pe podium. Este inacceptabil la JO", a scris Bach, pe Twitter, relateaza news.ro.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
43

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
46

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
42

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...