A incheiat socotelile cu viata in prima zi de Craciun!

Nu a putut sa treaca peste despartirea de sotia lui, de care tocmai divortase!

Desi isi anuntase apropiatii ca va recurge la un gest extrem, se pare ca nimeni nu l-a luat in serios, astfel ca in prima zi de Craciun Marius G., de 32 de ani, din Botosani, si-a incheiat socotelile cu viata chiar in casa in care locuia, singur, dupa divort.

Vazand ca barbatul nu raspunde la usa in prima zi a Craciunului, rudele au apelat la pompieri. Botosaneanul a fost gasit spanzurat cu un cablu. Politistii au solicitat si interventia medicilor, insa nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea barbatului.

Era in stop cardiorespirator ireversibil survenit prin asfixiere mecanica, a precizat Mihai Murariu, director medical in cadrul SJA Botosani.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate motivele care au dus la gestul barbatului.

Din primele cercetari, se pare ca acesta a fost afectat de situatia famililara, dar si de apropiatul partaj care urma sa se desfasoare intre el si fosta sotie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...