A încercat să intre în România, peste Prut, pe pilonii de susţinere ai unui pod!

A încercat să intre în România, peste Prut, pe pilonii de susţinere ai unui pod!
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au întocmit lucrare penală pe numele unui cetăţean moldovean, care a încercat să intre ilegal în România.    În data de 03 martie 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, pe timpul executării unei misiuni specifice au observat, în apropierea podului peste râul Prut un bărbat care se deplasa pe terasamentul existent spre interiorul teritoriului naţional.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, dar deoarece bărbatul nu avea documente asupra sa a fost condus la sediul S.P.F. Rădăuţi Prut în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile persoanei, lucrătorii Poliţiei de Frontieră au stabilit că aceasta este cetăţeanul moldovean O.A., în vârstă de 46 de ani şi a încercat să intre ilegal în România trecând peste râul Prut pe pilonii de susţinere ai podului vechi.

Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
290

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...