A inceput circul la Eurovision: Paula si Ovi risca descalificarea?

A inceput circul la Eurovision: Paula si Ovi risca descalificarea?
Risca Paula Seling si Ovi descalificarea? Este intrebarea care se ridica dupa ce Dan Capatos a prezentat in timpul emisiunii de marti seara un document in care se arata ca piesa "Playing with fire" - cantata de Paula Seling si Ovi - ar mai avea si un compozitor norvegian.

Dan Capatos a facut publica aceasta informatie in direct, in emisiunea in care erau invitati Luminita Anghel si Tony Tomas - cei care au ocupat pozitia secunda la Finala Selectiei Nationale.

Vedeta Antenei 1 a declarat ca documentul este in limba norvegiana, iar Tony Tomas - care cunoaste limba - a certificat faptul ca pe documentul cu pricina exista trecut si un compozitor norvegian alaturi de Ovi, scrie Vedeta.ro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
17

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
43

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...