A furat două mașini, a condus fără permis, a produs două accidente, apoi s-a făcut nevăzut!

A furat două mașini, a condus fără permis, a produs două accidente, apoi s-a făcut nevăzut!
Incredibilă performanță a unui botoșănean de 21 de ani! A furat o mașină cu care s-a izbit într-un stâlp, a abandonat-o, după care a furat o autoutilitară, cu care s-a răsturnat în șanț!

Pe 20 ianuarie, în jurul orei 09:30, Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată de către I. Vasile, de 53 ani, din Botoşani, administrator la o societate comercială, despre faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un angajat a sustras două vehicule din curtea societăţii, pe care le-a avariat, abandonându-le pe două străzi din municipiul Botoşani.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că D. Gabriel, de 21 ani, din orașul Ştefăneşti, a sustras din curtea societăţii un autoturism pe care l-a condus până pe strada Alba Iulia, unde s-a izbit într-un gard şi un stâlp, după care a abandonat autoturismul.

D. Gabriel s-a întors la sediul societăţii, de unde a sustras o autoutilitara, pe care a condus-o până pe Aleea Humuleşti, unde pierde controlul şi se răstoarnă în şanţul de pe partea dreaptă, după care pleacă de la faţa locului fără a anunţa organele de poliţie. Nu au existat victime omeneşti, rezultând numai pagube materiale.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că D. Gabriel nu posedă permis de conducere.

În cauză, s-au întocmit acte procedurale față de D. Gabriel pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
22

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
22

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
28

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...