A fost desemnat CÂȘTIGĂTORUL la licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni!

A fost desemnat CÂȘTIGĂTORUL la licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni!
Cea de-a treia licitație organizată de Consiliul Județean în vederea atribuirii contractului pentru administarea depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni are și un câștigător.

În urma evaluării ofertelor, comisia de licitații a desemnat câștigătoare firma Girexim din Pitești, a cărei ofertă financiară a fost de 29,9 milioane de lei, la 70% din valoarea estimată a contractului, care a fost de 42,7 milioane lei.

“Dacă nu vor fi contestații semnăm contractul. Mă bucur că în sfârșit avem un câștigător la aceasă licitație. După ce semnăm contractul, predăm pentru operare depozitul de la Stăuceni", a precizat Gheorghe Sorescu, președintele Consiliului Județean.

Cinci oferte au fos depuse la această licitație din partea firmelor Urban Serv, Elsaco Electronic, SOIM SRL, Girexim Piteşti şi asocierea Rosal Roman şi Diasil.

Contractul pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni este pentru o perioadă de opt ani.

FIrma Girexim s-a înscris și la licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor din județ, fiind și cea care a făcut contestație la Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor, după ce comisia a declarat neconforme ofertele. Deocamdată, nu s-a primit răspuns la această contestație.

 

Spune-ne opinia ta