A distrus un gard si s-a oprit intr-un copac!

A distrus un gard si s-a oprit intr-un copac!
Dimineaţă agitată pentru un bărbat care, în stare de ebrietate fiind, a intrat cu maşina în curtea unei societăţi distrugând gardul, după care s-a oprit într-un copac! Şoferul are permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, maşina fiind de asemenea înmatriculată în Italia.

În dimineaţa de 01.05.2011, în jurul orei 07.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către Ţ. G. din satul Horia, comuna Mitoc, judeţul Botoşani, angajat al unei societăţi agricole din satul Mitoc, cu privire la faptul că un autoturism cu numere de înmatriculare străine a distrus gardul secţiei de mecanizare şi a pătruns în curtea societăţii.

Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că în dimineaţa de 01.05.2011, în jurul orei 06.30, C. Menix Marian, de 31 de ani, din satul Mitoc, posesor al permisului de conducere categoria B, eliberat de autorităţile italiene, în timp ce conducea cu autoturismul marca Volvo, înmatriculat în Italia, pe DJ 294 A, ajungând la intersecţia cu DN 24 C, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul, a intrat printr-un panou de gard, în curtea societăţii, oprindu-se în cele din urma într-un copac. În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, în valoare de 2.000 lei, informează IPJ Botoşani.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul orăşenesc Săveni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C. Menix Marian s-a luat măsura reţinerii permisul de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
102

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
436

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...