A distrus geamurile unei mașini și ușa unei societăți, dar le-a spus oamenilor legii că nu își amintește ce a făcut!

Tânărul de 25 de ani este cercetat pentru distrugere, după ce a spart geamurile unui autoturism şi a distrus uşa principală de acces a unei societăți.

În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, două echipaje mixte, formate din lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi Poliţiei municipiului Dorohoi, care executau o misiune  de menţinere a ordinii şi liniştii publice, au  fost  direcţionate, în urma unui apel 112, pe strada Col. Vasiliu, fiind sesizat faptul că un bărbat a distrus geamurile unui autoturism şi uşa principală de acces a Complexului Dorotex. 
           
Echipajele mixte poliţist-jandarm s-au deplasat în cel mai scurt timp, constatand că cele sesizate se confirmă. La locul faptei a fost identificat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Dorohoi, care era responsabil pentru pagubele produse.

Persoana care a provocat distrugerile a declarat că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat şi care a fost motivul pentru care a distrus bunurile respective.
         
Tânărului i-au fost întocmite actele procedurale, fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de distrugere, conform prevederilor art.217 din Codul Penal, cercetările urmând a fi continuate de Poliţia municipiul Dorohoi.
       
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

Sunday, 20 October 2024

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...