A disparut de la familia la care statea in gazda!

A disparut de la familia la care statea in gazda!
Dacă aţi văzut această tânără sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!
 
GIREDARIU ANDREEA este născută la 20.02.1992 în municipiul Botoşani, judeţul Botoşani
Domiciliată în: sat Şupitca, comuna Coşula, judeţul Botoşani

În seara de 25.02.2011, în jurul orei 18.30, tânăra, care locuia în gazdă, în municipiul Botoşani, a plecat afirmând că merge la o colegă, însă până în prezent nu s-a reîntors.

Anterior a mai plecat de la domiciliu, fără să-şi anunţe în prealabil părinţii (la sfârşitul lunii decembrie 2010, când s-a deplasat în municipiul Bucureşti). Are asupra sa documentele de identitate.

Semnalmentele la data dispariţiei: înălţime 1.75m , aproxiamtiv 58 kg, păr şaten, vopsit negru, drept, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui.

Semne particulare: o cicatrice cu diametrul de cca 5 cm, pe mâna dreaptă, ca urmare a unei arsuri.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei: haină din stofă, de culoare neagră, pantaloni tip colant, de culoare neagră, încălţată cu pantofi tip adidas, culoare neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această tânără este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 


                                                  
BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
85

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
51

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
290

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...