A devenit manager cu acte in regula, desi avea de gand sa paraseasca Romania!

A devenit manager cu acte in regula, desi avea de gand sa paraseasca Romania!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Conducerile a doua spitale botosanene au sustinut, la inceputul acestei luni, concurs la Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar de la Bucuresti.

"A fost un examen deosebit de greu. Am avut de raspuns la intrebari din toata bibliografía, menite sa verifice cat mai bine nivelul nostru de pregatire", a declarat Oana Norses, managerul Spitalului Municipal Saveni, care a fost admisa cu media finala 8,48, dupa un 8,90 la testul grila, 8 la proiectul de management si 8,55 la interviu.

Livia Mihalache, care a dat concurs pentru sefia Spitalului de Pediatrie din Botosani, a obtinut media 8,18, dupa ce a fost notata cu 7.70, 8.38, respectiv 8.45 la cele trei probe.

Livia Mihalache a devenit manager cu acte in regula dupa ce a asigurat interimatul unit?tii sanitare de la demisia medicului Geta Caraciuc. Pentru ca isi manifestase intentia de a parasi Romania, pentru a pleca intr-un spital din Belgia, Livia Mihalache a primit acum si certificatul de libera practica in strainatate.

"Nu am de gand sa plec de la spital. Am inceput o munca si nu o las la mijloc. Certificatul de libera practica este cu totul altceva si poate fi folosit si mai tarziu", a spus Livia Mihalache, managerul Spitalului de Pediatrie Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arbitri și observatori botoșăneni prezenți la turneul de fotbal in memoriam Gheorghe Ștefanovici

Luni, 4 Iulie 2022
75

Arbitrii suceveni l-au comemorat duminică pe fostul lor coleg Gheorghe Ștefanovici, în cadrul celei de-a XI-a ediții a memorialului care-i poartă numele. Ca de obicei, capul de afiș al acț...

Bărbat condamnat și încarcerat în Botoșani pentru tentativă de viol

Luni, 4 Iulie 2022
197

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Gura Humorului, a ajuns, vineri seară, la Penitenciarul Botoșani, având de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare...

Botoșănean implicat într-un accident soldat cu trei victime, în apropiere de Vatra Dornei

Luni, 4 Iulie 2022
285

Trei oameni au fost răniți după un accident rutier petrecut sâmbătă după-amiază pe DN 17, în condiții de ploaie torențială, în zona limitei dintre județele Suceava și Bis...