A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.

Conform spuselor directorului instituției, nu a avut loc niciun incident provocat de vreun șofer nemulțumit de această măsură. Toți cei 72 de conducători auto amendați au semnat procesele verbale. 
 
"Noi am acționat confirm hotărârilor Consiliului Local. Nu a fost niciun șofer care să se împotrivească sancționării sau să refuze să semneze procesul verbal. Oricum, dacă exista un asemenea șofer, îi spuneam să conteste amenda în instanță. Am avut două procese pe această temă, de anul trecut până acum, și nu am pierdut niciunul. Dacă nu semnau înștiințările, primeau și puncte de penalizare. Dar de ce să creeze probleme, când se știu vinovați? Noi vrem să facem din acest oraș un loc mai sigur, de aceea avem atâta activitate", a declarat Ioan Onuțu, director executiv al Poliției Locale Botoșani.
 
În săptămâna precedentă, au fost aplicate 63 de sancțiuni, ale căror valori sunt cuprinse între 200 și 1000 de lei. De luni, Locala a dispus inclusiv ridicarea autoturismelor parcate sau staționate neregulamentar, în cazul în care șoferii erau de negăsit. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
485

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
155

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
427

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...