(A) COMUNICAT DE PRESĂ - Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 6 de depunere proiecte pentru Măsura 1/6B

(A) COMUNICAT DE PRESĂ - Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 6 de depunere proiecte pentru Măsura 1/6B

Asociația Grupul de Acţiune Locală “Valea Bașeului de Sus” anunţă lansarea celei de-a șasea sesiuni de depunere proiecte pentru:
- Măsura 1/6B - „Investiții pentru valorificarea, protejarea și modernizarea teritoriului”, cu un fond disponibil de 81.624,40 euro. Suma maximă nerambursabilă alocată pentru finanțarea unui proiect este de 81.624,40 euro. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 81.624,40 euro.

Tipurile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin accesarea Măsurii 1/6B sunt:
Publici: Orice entitate publică legal constituită sau parteneriate public – private;
Privați: Societăţi şi întreprinderi private, ONG-uri, așezăminte culturale și instituții de cult, entități juridice private, proprietari de clădiri vechi (case, clădiri gospodăreşti, case tradiţionale, case muzeu etc.).

Proiectele se pot depune în perioada 12.12.2022 - 21.12.2022, la sediul Asociației GAL “Valea Bașeului de Sus” din cadrul Primăriei Orașului Săveni, etaj II, str. 1 Decembrie, nr. 1, Oraș Săveni, Judeţul Botoșani, zilnic (de luni până vineri) în intervalul orar 08.00 – 16.00. Data limită de depunere a proiectelor: 21.12.2022, ora 16.00.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanțare trebuie implementat în teritoriul GAL “Valea Bașeului de Sus”. Aria geografică a teritoriului cuprinde orașul Săveni și comuneleAdășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Drăgușeni, Havârna, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești, din județul Botoșani.
Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului (versiunea decembrie 2022) și Fișa tehnică a măsurii, disponibile pe  www.valeabaseuluidesus.ro.

Cei interesati pot obține informații detaliate aferente măsurii (pe suport tipărit, cât și în format electronic) direct la sediul GAL sau folosind următoarele date de contact:
Telefon/fax: 0231.540.800
E-mail: galvaleabaseuluidesus@yahoo.com

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
394

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
194

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
143

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...