A aruncat sacul de tigari pentru a scapa de masina politiei!

A aruncat sacul de tigari pentru a scapa de masina politiei!
Urmarire ca-n filme dupa o masina ticsita cu tigari de contrabanda, condusa de un botosanean! In loc sa deschida portbagajul, soferul a pornit in tromba si a incercat sa se faca nevazut. Acesta a incercat sa-i induca in eroare pe politisti si a aruncat pe sosea un sac cu tigari de contrabanda.

Incidentul s-a intamplat in noaptea de marti spre miercuri, in zona Harlau, la limita cu judetul Botosani. Politistii din Harlau au oprit in trafic, pe Drumul European 583, in localitatea Deleni, un autoturism marca Dacia Logan, plin cu tigari de contrabanda, scrie cotidianul Buna Ziua Iasi.

La volanul autoturismului cu numarul de inmatriculare BT-12-MAM se afla Mihai Mircea, de 35 ani, din Darabani, judetul Botosani.

Soferul a fost legitimat, iar in momentul controlului masinii, acesta a incercat sa fuga. Cand politistul a solicitat controlul portbagajului, conducatorul auto a demarat în tromba.

Politistii au pornit pe urmele soferulu, acesta fiind urmarit de echipajul de politie pe o distanta de aproximativ cinci kilometri. Culmea, soferul a incercat sa pacaleasca agentii de politie si a aruncat pe sosea un sac de tigari de contrabanda.

Soferul a fost prins dupa ce oamenii legii au blocat drumul in localitatea Maxut. In urma unui control, in portbagajul masinii, politistii au gasit trei saci in care se aflau 1960 de pachete cu tigari de contrabanda, precum Temp si Classic, din Republica Moldova.

Mihai Mircea a declarat ca a cumparat tigarile de la persoane necunoscute din Botosani si urma sa le vanda la Targu-Frumos. Politistii au confiscat tigarile in vederea continuarii cercetarilor. Pe langa aceasta, soferul a ramas si fara permis de conducere intrucat nu a oprit la semnalul agentilor de politie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
62

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
79

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
101

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...